logo_trouwen_in_frankrijk

Taal_NL Language_English Langue_Francais

Volledige organisatie van jullie bruiloft in Frankrijk

Jullie willen trouwen in Frankrijk, maar het ontbreekt jullie aan tijd of jullie spreken de taal niet. Of je wilt niet ieder vrij weekend naar Frankrijk reizen om de juiste leveranciers te vinden (hoe leuk dat ook is).

Ik ben jullie contactpersoon ter plaatse. Ik spreek de taal, ik ken de leveranciers en weet hoe ik het beste met de Fransen kan samenwerken, en dat gaat soms nét even anders dan in Nederland of België. Jullie hebben één aanspreekpunt, in eigen taal,
voor de gehele organisatie van jullie bruiloft. Zo kunnen jullie optimaal genieten van
de aanloop naar de bruiloft en het grote moment zelf.

Op basis van de informatie over jullie wensen maak ik een voorselectie van de
mogelijke locaties en leveranciers. Ik verzorg een planning voor het bruiloftsweekend. Ik maak voorstel voor het creatieve concept, met details waardoor jullie bruiloft
uniek is en bij jullie past. En een bruiloft in Frankrijk betekent ook dat gasten overnachtingen en vervoer nodig hebben, ook dit kan ik voor jullie regelen.

Tussendoor hebben we regelmatig contact en worden door jullie keuzes gemaakt
aan de hand van de voorselecties. Daarnaast heb ik ook in de voorbereiding al graag contact met jullie gasten, om ook hen te informeren en om er zo voor te zorgen dat eventuele verrassingen voor jullie naadloos in de planning passen.

Tijdens het huwelijksweekend ben ik aanwezig als ceremoniemeester en ben aanspreekpunt voor leveranciers en gasten om de dag zo perfect mogelijk te laten verlopen. Jullie hoeven alleen maar van elkaar en van de bruiloft te genieten.

Neem gerust contact op.

   

Bruiloft in Bourgogne - Great Weddings in France
Jullie weddingplanner in Frankrijk