Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Om jullie een indruk te geven van de mogelijkheden en de bruiloften die we verzorgen, vinden jullie hier een foto-overzicht. Nieuwsgierig naar wat we voor jullie kunnen betekenen, neem gerust contact op!

 

Rein en Wieneke
Juli 2015. Een weekend lang met 65 gasten buiten in het park genieten. Vrijdagavond ontvangst van de gasten met uitgebreid buffet, zaterdag familieontbijt, de ceremonie onder de grote plataan in de tuin, bruidstaart en champagne, borrel met accordeonist en 's avonds een uitgebreid diner tussen de appelbomen. Zondag afsluiten met zonnige brunch in de tuin. Zomers, sfeervol, landelijk en stijlvol.
fotograaf: Patricia van Dun

 
 

Winfried en Kirti
Juli 2016. Indian red in the romantic French countryside. Een Australisch-Indisch bruidspaar dat letterlijk de halve wereldbol over is gevlogen om op ons domein te trouwen. Een bruid in een echte Indische rode sari, een relaxte Ozzie bruidegom en gasten van over de hele wereld. Ontvangst op donderdagavond met een klein buffet en heerlijke drankjes buiten. Vrijdag was een relaxte dag voor iedereen. Er werd die dag gestart met fanatieke jeu de boule én cricket competities, waar (vooral) de mannen door het weekend heen veel plezier in hadden. En vanaf de namiddag start de henna-avond, de gebruikelijke vrouwen avond voorafgaand aan de huwelijksdag. Met een henna-artist uit Bordeaux en heerlijk Indiaas eten. De huwelijksdag begint met een relaxt ontbijt op het terras, daarna bereidt ieder zich voor op de zonovergoten Hindi-ceremonie in de appelboomgaard en aansluitend borrel, uitgebreid Frans buffet en een spetterende feestavond met DJ tot diep in de nacht. Zondag een brunch en 's avonds een BBQ, maandag na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar de diverse uithoeken van de wereld. Een weekend lang met een select gezelschap van 30 gasten, wat voelde als één grote familie. Een zonnig, sfeervol en relaxt bruiloftsweekend.

fotograaf: Marjolein van Nielen

 
 

Rob en Linda
September 2015. Bohemian stijl met lavendel en wit.
Ontvangst met taart en champagne. Borrel en BBQ en daarna een knalfeest voor 100 gasten, met band, in de oude schuur tot diep in de nacht.
De volgende morgen een gezellige brunch met familie in de eetkamer van het manoir.
Fotografen: familie en vrienden

 
 

Gérald en Blandine
Oktober 2015. Fotoshoot en huwelijksnacht. Op een prachtige herfstdag werden de foto's zowel binnen als buiten gemaakt.
Fotograaf: Sébastien Nesly

 
 
Domaine de Savigny
Het manoir, de kamers, het park. Meer informatie op www.domainedesavigny.com
 
 
Bruiloft in Bourgogne
Midden-Frankrijk