Een Bruiloft in Bourgogne, Midden-Frankrijk. De schitterende landelijke omgeving, de historische plaatsen, oude kastelen en landhuizen en de ongedwongen Franse 'joie de vivre'. Een heerlijke omgeving voor een perfecte, sfeervolle bruiloft. Is Frankrijk voor jullie hét ultieme land voor jullie droomhuwelijk? Maar hebben jullie geen idee hoe dat te organiseren met de afstand, de taal, de cultuur? Ik help jullie graag.

De afgelopen jaren heb ik diverse bruiloften mogen organiseren in onze Franse streek. Zowel voor Nederlandse, Franse als zelfs een Australisch bruidspaar, heb ik hun mooiste dag/weekend mogen begeleiden. Omdat de bruiloft in Frankrijk plaatsvindt, vaak meerdere dagen duurt, zal de organisatie meer van jullie vragen. En ondanks de taal en cultuurverschillen, willen jullie natuurlijk wel zeker zijn van een tot in de puntjes verzorgde bruiloft. Dan is het handig om samen te werken met een weddingplanner die al jaren in het gebied woont, ervaring heeft en de taal goed spreekt, zodat jullie vanaf een afstand één aanspreekpunt hebben voor de gehele organisatie. Jullie kunnen in je eigen taal overleggen en het voorkomt dat je onnodig vaak op en neer moet rijden naar Frankrijk.

Hoe werkt het
Een goede voorbereiding is het halve werk. Om ervoor te zorgen dat jullie huwelijk helemaal bij jullie past, wil ik jullie graag leren kennen. Hoe meer ik weet over jullie wensen en dromen, hoe beter ik daarop in kan spelen. Daarnaast is het belangrijk dat er een persoonlijke klik is en wederzijds vertrouwen om de samenwerking succesvol te laten zijn. We starten met een vrijblijvende kennismaking via de telefoon, video gesprek via Skype/Whatsapp of live in Nederland (in de winter) of in Frankrijk. Daarna maken jullie een keuze. Hebben jullie slechts voor een deel hulp nodig, bijvoorbeeld voor het vinden van de juiste locatie? Willen jullie me inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft zelf? Kan ik de gehele organisatie van jullie bruiloft in Bourgogne voor jullie doen?

Neem gerust contact op!

 
   

 
Bruiloft in Bourgogne
Midden-Frankrijk